Grupės „Pelenai“ koncertas @Brodvėjus Pub [02.18]

  • By admin
  • 2017-01-11
  • Komentarai įrašui Grupės „Pelenai“ koncertas @Brodvėjus Pub [02.18] yra išjungti
Kada:
2017-02-18 @ 21:00 – 22:00
2017-02-18T21:00:00+02:00
2017-02-18T22:00:00+02:00

 

1937203_10153800370992068_7104100765826778173_n

Brodvėjaus Pub‘o komanda kviečia į grupės „PELENAI“ koncertą vasario 8d.

Grupė “Pelenai” susikūrė 1996m. Grupės nariai profesionalūs muzikantai, visi turintys muzikinį išsilavinimą ir prieš ateinat į grupę “Pelenai” grojo kitose žinomose Lietuvos grupėse ( “Sledge Hammer”, “Blues Makers”, “Faktas”, “Volis”, su atlikėju Gyčiu Paškevičiumi ir t.t.). Nuo pat pradžių grupę lydėjo sėkmė. Jau pirmas pasirodymas 1997 metų populiariame vasaros festivalyje “NIDA ‘97” buvo sėkmingas. “Pelenų” daina “Dieną keičia naktis” pripažinta geriausia festivalio daina. Tais pačiais metais prestižiniuose muzikiniuose apdovanojimuose “BRAVO” grupės vokalistas Česlovas Gabalis pripažintas geriausiu metų vokalistu, o populiariame televizijos dainų konkurse “MUZIKINIS VIEŠBUTIS” daina “Lopšinė” gavo net du prizus. Ji išrinkta Lietuvos klausytojų geriausia daina ir komisija jai skyrė II vietą. 1998m. “MUZIKINIAME VIEŠBUTYJE” grupės “Pelenai” daina “Liūdesio akys” (skirta žuvusiam grupės būgnininkui Jonui Taločkai) užėmė I vietą. Tais pačiais metais Č. Gabalis vėl pripažintas geriausiu metų dainininku “BRAVO” apdovanojimuose.
Kaip ir nuo pradžių taip ir lyg šiol grupę lydi sėkmė. “Pelenai” stabiliai koncertuoja (apie 70 koncertų į metus), dalyvauja muzikiniuose projektuose (su Lietuvos Valstybiniu simfoniniu orkestru – “Roko klasikos metamorfozės”, “Lotynų muzikos metamorfozės”, roko operose “Peras Giuntas”, “Jėzus Kristus superžvaigždė” ir kituose). Grupės programoje ne tik autorinės dainos, bet ir užsienio atlikėjų hitai. Kadangi Č. Gabalis Lietuvoje dar vadinamas lietuviškuoju B. Adamsu, “Pelenai” savo programoje turi paruošę B. Adamso ir R.Stewart projektus. Grupė tiek kartu, tiek atskirai yra koncertavusi: Lenkijoje, Vokietijoje, Maltoje, Švedijoje, Olandijoje, Latvijoje, Bulgarijoje, JAV.

Grupės sudėtis:
Česlovas Gabalis – vokalas
Gintas Banys – bosinė gitara, tekstų ir muzikos autorius, vadyba
Romanas Asmolkovas – gitara
Audrius Piragis- gitara
Saulius Didžiulis – klavišiniai
Vaidas Taurinskas – mušamieji
Žaneta Taurinskienė – pritariamasis vokalas

Diskografija:

1998 – “Degančios sielos”
1998 – “Baltas vėjas”
2000 – “Kitaip”
2000 – “Tyliai”
2001 – “Veža”
2003 – “Laiškai”
2004 – “Išsaugoti tyliai”
2010 – „Ugnies ratu“
2015 – „Zona 51“

Duris atveriame 20:00val.
Koncerto pradžia 21:00val.
Informacija ir staliukų rezervacija +37065257790
Rezervacijas laikome iki 20:30val.
Įėjimo kaina 10eur.

Categories:

Comments are closed.